MIXDANCE

Mixdance zegt het eigenlijk een beetje al. Het is een mix van verschillende dansstijlen. De technieken van hiphop, streetdance, ballet, jazz en modern komen aan bod. We gaan dieper in op de danstechnieken en leren jou veel verschillende dansstijlen en combinaties! 

STREETDANCE

Onze streetdance lessen zijn voor iedereen instapbaar! Je leert de basic passen aan en je wordt aangemoedigd om je eigen dansstijl te ontwikkelen. Ben jij van het stoer dansen op gave muziek dan is dit helemaal wat voor jou!

HIPHOP

Hiphop doe je met veel passie! Waarschijnlijk is deze danssoort zo populair omdat er geen standaard regels of technieken zijn. Ook in deze les moedigen wij aan om jouw dansstijl te ontwikkelen en je eigen bewegingen te ontdekken. 

MODERN

Moderne dans wordt vaak gekoppeld aan emotie. Welke emotie stop je in de beweging van de dans en oefeningen en waarom? Het is een mix van technieken en eigen interpretatie van dans en bewegen. Leer in onze les hoe je beweegt op de muziek en een bent met je bewegingen! 

KLASSIEK BALLET

Kijk jij ook met zoveel bewondering naar De Notenkraken? En wil jij o.a. ook pirouetten leren draaien? Dan is deze dansles helemaal voor jou. Leer alle klassiek ballet technieken en oefen je lenigheid in de les! 

KIDSDANCE

Kidsdance is een voorloper van mixdance les voor 4+ jaar. Je leer verschillende soorten dansen in de les en op spelenderwijze de danstechnieken. Er wordt veel gedanst op muziek met veel melodie om ritme te oefenen en top 40 muziek om alle energie in te sloppen! Natuurlijk eindigen wij met disco dansen om de les helemaal af te maken. 

INTERNATIONALE DANS

Kom dansen en leer hoe er overal op de wereld feest wordt gevierd! We dansen samen, we zingen en we doen dansspelletjes. Zo leer je samenwerken en dansen tegelijk! We dansen ook heel vrij, op muziek uit alle hoeken van de wereld.

Hierdoor leer je improviseren en kan je waar je dan ook bent altijd meedansen als het feest is.

PEUTERDANS

Vanaf 2,5 jaar!

Peuterdans is goed voor de grove motoriek. Peuterdans is onder andere goed voor de; motorische ontwikkeling, ontwikkeling van de muzikale vaardigheden, sociaal-emotionele ontwikkeling en spraak- en taal ontwikkeling. Peuterdans is vrij en leerzaam. Elke les zie je de peuters meer en meer mee doen en zelfvertrouwen opbouwen. Hoe leuk is dat!